kinderfeestje

De allerleukste, compleet verzorgde kinderfeestjes in het park! Geen rommel in huis, geen stress met inkoop of voorbereidingen, kortom, lekker relaxed genieten van het feestje, samen met je kind. Het feestje duurt c.a. 3 uur en bestaat uit 3 onderdelen. Poffertjes bakken, schminken & glittertattoo's en een creatieve of sportieve activiteit.

Kosten zijn €375,- voor 10 kids. Per extra kind €12,50. Wij zorgen dat alles voor aanvang van het feestje klaar staat en ruimen na afloop ook alles weer op. De feestjes kunnen in ieder park in Amsterdam gehouden worden, zelfs op het grasveldje in jouw buurt!Kinderfeestje buiten Amsterdam? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

image description

Welkom!

Bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk taart en limonade! Met z'n allen gaan we zingen voor de jarige en we doen een leuk spelletje om de cadeautjes uit te pakken. Het feest is begonnen!

image description

Workshop creatief of liever sportief?

Ben jij gek op knutselen dan kies je voor één van de creatieve activiteiten. Hou je meer van actie? Dan past een sportieve activiteit beter bij jou. Klik hier voor een omschrijving van alle activiteiten waar je uit kan kiezen!

image description

Schminken & glittertattoo's

Wij staan klaar om iedereen om te toveren! Wat wil jij vandaag zijn? Een mooie dolfijn, een stoere superheld of misschien wel een tijger uit de jungle…Ook veel keuze uit hele vette glittertattoo's!


image description

Poffertjes feest!

Van feestjes krijg je trek! Iedereen kan vandaag dé chef zijn en de heerlijkste poffertjes bakken en versieren. De koksmutsen voor de kleine chefs zijn aanwezig. Ingrediënten en feestelijke lekkernijen in overvloed.

image description

Zomer spelletjes

Yahoe! Hartstikke leuk zo'n feestje in het park! We hebben een vrolijke mand meegenomen met allerlei zomerse spelletjes.Touwtrekken, zaklopen en natuurlijk mag een een bal niet ontbreken! Een mooie afsluiting van deze superdag!

image description

Slecht weer..wat nu?

Tja...het kan nog wel eens gebeuren dat het weer niet helemaal meewerkt. Wat doen we als de voorspelling zegt dat 't met bakken uit de hemel zal vallen? In dat geval zoeken we samen naar een goede oplossing zodat jouw feestje gewoon door kan gaan.